Over Printerlease.nl

Printerlease.nl is leverancier van onder andere gebruikte Xerox printers en nieuwe HP printers. Deze printers kunt u bij ons leasen voor de periode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Voor het flexibel huren per maand gaat u naar Printerhuren.nl. Wilt u liever een printer kopen? Ga dan naar Printerkopen.nl.

Printerlease.nl is onderdeel van de Xerxes Group en tevens partner van Xerox en HP. Printerlease.nl heeft in 2011 deze website opgericht voor het leasen van gebuikte printers. Deze jong gebruikte printers worden in samenspraak met Xerox Nederland voorzien van een technische check-up. Als de printer vervolgens de check-up goed doorkomt dan wordt de machine voorzien van het X-Selectie label, de printer gaat dan vervolgens z'n tweede levensfase in als X-Selectie printer.

Awakenings is hét techno festival van Nederland en maakte onlangs gebruik van onze printers. Zo vertelt producer Emile Crassee: "We zijn een productiemaatschappij maar het is niet te doen om alle apparatuur die we nodig hebben aan te kopen, dat is gewoon niet rendabel. Alles wat we nodig hebben huren we in, dat geldt ook voor de printer dus tik je op een gegeven moment op Google in dat je een printer wil huren. Op die manier kom je bij Printerlease.nl uit en krijg je eigenlijk een hele goede prijs voor het materiaal dat je nodig hebt, zo wordt het mogelijk om serieuze apparatuur voor een serieuze productie neer te zetten." 

X-Selectie

Elke gebuikte printer die uit het veld komt wordt door ons beoordeeld, vervolgens kijken we of we deze printer nog in willen zetten bij een nieuwe klant. De belangrijkste parameter hiervoor is de leeftijd van de printer ten opzichte van het aantal afdrukken dat deze printer gemaakt heeft. Hier moet een gezonde verhouding in zitten. Als deze printer de juiste verhouding heeft dan melden we hem aan voor een technische check-up bij Xerox Nederland.

De technische dienst van Xerox Nederland is verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle Xerox machines in Nederland. Elke machine die wij willen verkopen/verhuren wordt door een engineer van de Xerox Service Organisatie gecontroleerd op een groot aantal technische punten. Deze technische controle is een onafhankelijke check-up waar wij geen invloed op hebben, hierdoor is de kwaliteit van deze technische controle gewaarborgd. Dit zorgt ervoor dat u een goed functionerende machine krijgt.

Na deze technische check-up maken we de machine van buiten helemaal schoon en vervangen we de plastic kappen van de machine als er grove beschadigingen op zitten. Elke machine die dit gehele proces doorloopt wordt uiteindelijk voorzien van het X-Selectie label.

Persoonlijk contact

Op deze site kunt u een printer bestellen of een offerte aanvragen voor het leasen van een printer. Deze offerte komen we graag bij u toelichten zodat u er zeker van bent dat u de juiste printer heeft gekozen. Al onze printers worden voorzien van een onderhoudscontract, dit contract is de garantie op uw machine en zorgt er voor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw printer. Lees meer over het onderhoudscontract en garantie.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook meteen bellen met 088-8008350.